divendres, 13 de juny de 2008

Calendari precongressual Units x Valéncia


APROVAT EL CALENDARI DEL CONGRÉS CONSTITUENT

Ciutat de Valéncia 11 de Juny de 2008

En reunió ordinària del Consell Executiu Nacional d’Units x Valéncia-Opció es va aprovar el calendari precongressual que acabarà ab la celebració del Congrés Constituent d’Units x Valéncia com a partit de partits i lloc de trobada dels valencianistes de diferents sensibilitats que tinguen la voluntat de treballar units per la superació dels conflictes i debats estèrils que dividixen als valencianistes.

Durant els mesos de juny, juliol i agost, es compaginaran la concreció dels diferents contactes ab persones que han mostrat el seu interés per este projecte, alguns d’ells prou avançats com a pobles de les comarques de l’Alacantí, Camp de Turia, Serrans i l’Horta, junt a l’elaboració dels estatuts precongressuals. Posteriorment en setembre es preparà la ponència ideològica i el reglament de la nova formació entre els partits, associacions i colectius que vullguen convertir-se en part fundacional d’Units x Valéncia. Finalment el Congrés Constituent es celebrarà en octubre, en data i lloc encara per determinar.

A este voltant, Carles Chovi, secretari general d’Opció va manifestar que “volem renovar la crida d’unitat i superació de les diferències que estem fent des de la nostra fundació. Ens agradaria fer-la extensiva a tots els partits valencianistes, a colectius, associacions i persones particulars per a que vegen en Units x Valéncia un instrument polític per a treballar en positiu per la nostra terra. En estos moments hem de superar les diferents visions i sensibilitats, i valorar més allò que ens unix: Valéncia i la defensa del interessos del poble valencià. En este sentit anem a treballar i a escoltar a tots els valencianistes que vullguen fer la seua aportació, sense tancar les portes a ningú.”

El Consell Executiu Nacional també va decidir iniciar els tràmits administratius i interns per a presentar-se a les pròximes eleccions europees.