dijous, 10 de gener del 2008

Crida a l'unitat

Des de la fundació d’Opció Nacionalista Valenciana com a partit, ens marcàrem l’objectiu de tindre un esperit de superació dels conflictes que han dividit el valencianisme i han impedit la vertebració del poble valencià durant els últims anys. Tot des de la perspectiva de presentar a la societat un projecte polític propi, una alternativa valenciana i valencianista, on pogueren conviure persones de diferents sensibilitats i origens, encara que units per la seua voluntat de treballar per la societat valenciana, des d’una visió valenciana i un compromís valencianiste.

Per això, des del Consell Executiu Nacional d’Opció volem renovar esta crida a la unitat d’acció del valencianisme polític. Encara estem a temps per a presentar a estes eleccions candidatures que arrepleguen a militants de diferents partits, representants d’institucions, associacions i persones particulars que, partint de les seues respectives posicions, creguen que només des d’una unió d’esforços podem combatre la pèrdua de personalitat dels valencians i incrementar el nostre autogovern.

Des d’Opció estem convençuts que podem sumar, i ens mostrem oberts al diàleg sense prejuïns, entre els diferents representants, entitats i associacions dins de l’àmbit del nacionalisme valencià i valencianisme en general. Pensem que només des de la suma podem presentar-nos a la societat de manera renovada i encoratjadora. Per això vos convidem a totes i a tots a sumar. UNITS SOM MÉS.