divendres, 22 de febrer del 2008

INICI CAMPANYA


Candidats, Afiliats i Simpatitzants d’Opció-Units x Valéncia compartiren taula durant el sopar d’inici de campanya celebrat anit a la seu nacional de Guillem de Castro. Mentre esperaven que arribara l’hora oficial, aprofitaren per a vore els vídeos de precampanya i campanya i presentar l’estratègia a seguir durant estos quinze dies.

En fer-se les 12 de la nit, els caps de llista per la circumscripció de Valéncia, Carles Choví (al congrés) i Raquel Plaza (al senat) pegaren el primer panell electoral. Raquel és regidora d’Almàssera (L’Horta Nord) i gestiona les àrees de joventut i cultura en l’equip de govern, i es va mostrar ilusionada ab la campanya: “Som conscients de les nostres limitacions, pero també de les nostres virtuts, un projecte que s’arrela en el dia a dia de la societat valenciana, fet per valencianes i valencians pensant en les diferents problemàtiques de la nostra societat i en les solucions que necessitem.”

Per la seua banda, Carles Choví, va voler incidir en este aspecte: “Durant la precampanya i, ausades que els pròxims dies també, hem assistit a una autèntica primavera valencianista, brollen flors valencianistes per tot arreu per a reclamar eixe vot, encara que els valencians i les valencianes són prou inteligents per a saber que són flor d’un dia, perque no val ser valencianiste durant una determinada època, sinó cada dia, com pretenem a Opció-Units x Valéncia, i per això, proclamem: Vota útil. Vota valencià. Vota Opció-Units x Valéncia.”